Tur virtual 3D pentru Google Street View și Google Maps

Construiește-ți o prezență online

Dacă conduci o afacere care își desfășoară activitatea la o adresă fizică, știm că îți dorești să ai parte de cât mai mulți clienți care îți calcă pragul și plătesc pentru ceea ce oferi. Însă, chiar dacă afacerea ta se desfășoară offline, sperăm că înțelegi cât e de important să îți creezi și consolidezi o prezență online.

Website-ul propriu, conturi pe rețelele de socializare, setarea profilului companiei pe Google – toate sunt instrumente care te ajută să fii mai aproape de cei pe care dorești să-i atragi pentru serviciile sau produsele pe care le oferi.

Aproximativ 60% din deciziile de cumpărare ale potențialilor clienți se fac ținând cont de căutările online.
(sursa: HubSpot)

Este crucial ca ceea ce găsesc online cei interesați de afacerea ta să fie pozitiv și să le facă o impresie bună.

Acest procent subliniază faptul că nu e suficient doar să fii prezent online. E nevoie să oferi constant un conținut relevant și calitativ, care să te reprezinte.

Promovează-ți afacerea pe Google Street View

În urma unui studiu Ipsos în parteneriat cu Google, au rezultat următoarele concluzii:

  • În 44% dintre cazuri, consumatorii folosesc aplicații de tip cartografiere (ex. Google Maps) atunci când caută online restaurante, cafenele, hoteluri sau alte afaceri locale.
  • În medie, 41% dintre aceste căutări se finalizează cu vizita reală, la fața locului.
  • Interesul manifestat e dublu în cazul afișărilor care includ fotografii și tururi virtuale.

Publicate pe Google, fotografiile și turul virtual al locației fac ca cei care folosesc Google Maps sau Google Street View să aibă posibilitatea de a vedea interiorul afacerii tale înainte să ajungă acolo.

Conținutul vizual postat te ajută să fii mai vizibil online. Deschizându-ți virtual ușile pentru vizite, dai dovadă de transparență și deschidere față de clienții tăi. Iar calitatea imaginilor și modul în care arată locul construiesc prima impresie. Și pot influența direct numărul persoanelor care te contactează.

Proprietățile care includ un tur virtual sunt accesate, în medie, de 10 ori mai des decât cele care nu au.
(sursa: Property Week)

Turul virtual 3D din Google Street View, odată publicat, este conectat la profilul tău de companie, apare în căutările de pe Google, pe Google Maps și pe paginile locale Google+.

Astfel, poți fi mai ușor găsit local de cei care folosesc Google pentru a căuta informații despre compania ta, companii asemănătoare sau despre produse/servicii pe care și tu le oferi.

Beneficiile directe ale unui tur virtual 3D pe Google

1. Consolidarea prezenței online 2. Creșterea vizibilității afacerii 3. Promovarea deschiderii și transparenței 4. Conectare directă la Compania mea pe Google 5. Îmbunătățire SEO local

Avantajele unui tur virtual 3D integrat pe Google Steet View

Fiecare tur virtual 3D pe care îl realizăm, integrat în Google Street View și Google Maps, aduce cu sine:

  • Imagini de înaltă calitate – turul are la bază fotografii 360 HDR, calitate 4K;
  • Acuratețe: spațiul redat e fix ca în realitate, fără erori de aliniere;
  • Experiență realistă – explorarea interiorului se face pas cu pas, ca și cum ai fi acolo;
  • Integrare simplă – pe website-ul propriu, printr-un cod embed;
  • Accesibilitate – de pe orice device (smarphone, tabletă, laptop, PC etc.) conectat la Internet;
  • Realitate Virtuală – prin WebVR, direct din Google Street View, fără alte aplicații, doar folosind o pereche de ochelari VR;

Google Street View Trusted

OMNIvision este certificat oficial Google Street View (Google Street View Trusted).

Fiecare OMNIscan3D (tur virtual 3D imersiv) pe care îl realizăm poate fi integrat direct în interfața Google Street View și Google Maps.

OMNIvision - partener certificat Google Street View

În continuare, găsești un exemplu de integrare a unui OMNIscan3D în interfața Google Street View și Google Maps:

Și un video demo despre vizualizarea unui OMNIscan3D direct din Google, în interfața Google Street View și Google Maps:


Turul virtual 3D al companiei tale, integrat direct în Google Street View și Google Maps, reprezintă doar o parte din instrumentele de marketing și promovare pe care le putem oferi.

Te invităm să consulți pagina dedicată Serviciilor noastre și să descoperi mai multe despre OMNIscan3D – cea mai nouă modalitate prin care să le oferi clienților posibilitatea de a-ți descoperi afacerea virtual, pas cu pas.

Dă dovadă de transparență și surprinde-ți clienții printr-o experiență vizuală imersivă care atrage, informează, convinge și inspiră.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://omnivision.ro/wp-content/uploads/2018/05/Tur_Virtual_3D_Google_maps_street_view.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}
omnivision.ro

Copyright © 2018, meșterit cu de echipa OMNIvision