AFLĂ MAI MULTE DESPRE

Dental 3D Tour

Tur virtual 3D interactiv pentru cabinete și clinici de medicină dentară
INTRĂ ȘI BUCURĂ-TE DE O ADEVĂRATĂ

EXPERIENȚĂ 3D IMERSIVĂ

DESCRIERE

DESPRE Dental 3D Tour

Împreună cu Dental Marketing am dezvoltat Dental 3D Tour: un pachet digital adaptat și personalizat pentru prezentarea 3D interactivă a cabinetelor și clinicilor de medicină dentară.

Dental 3D Tour reprezintă o soluție modernă și atractivă prin care cabinetele și clinicile stomatologice își pot deschide virtual ușile pentru viitorii pacienți, parteneri și colaboratori. Dați dovadă de transparență cu privire la condițiile, echipamentele și dotările clinicii și sporiți încrederea în serviciile pe care le oferiți!

După ce scanăm interiorul clinicii și creăm copia sa digitală, Dental 3D Tour poate fi integrat pe website-ul propriu, transpus într-un tur virtual pe Google Street View și promovat pe rețelele de socializare.

Vizitatorul se poate plimba singur, pas cu pas, ca și cum ar fi în realitate acolo. Sau poate fi ghidat pentru a descoperi cabinetul și zonele de interes. Iar asta oricând și de pe orice dispozitiv, 24/7.

CUM MĂ AJUTĂ

BENEFICII

Dental 3D Tour e o formă de conținut media interactiv care poate fi integrat cu succes în strategia de marketing a clinicilor stomatologice. Valorificat și promovat corespunzător, acesta contribuie la:

  • diferențierea de alte cabinete și clinici
  • consolidarea prezenței online
  • creșterea traficului pe site-ul propriu
  • îmbunătățire SEO local (prin Google)
  • creșterea numărului de pacienți care vă contactează

Alegeți să vă prezentați clinica de medicină dentară într-o manieră atractivă, modernă și relevantă, dând dovadă de:

Image module

TRANSPARENȚĂ

față de pacienți și colaboratori
Image module

VIZIBILITATE

pentru brandul clinicii
Image module

ACURATEȚE

printr-o experiență 3D imersivă
Dental 3D Tour - tur virtual pentru cabinete stomatologice | OMNIvision
CE PRIMESC

AVANTAJE

Dental 3D Tour se dovedește a fi un instrument care contribuie la o promovare remarcabilă și vă ajută să fiți în pas cu noile tehnologii. Pe lângă turul virtual 3D interactiv, ce redă cu acuratețe spațiul din realitate, vă oferim:

Image
Integrare Google Maps
Permite celor interesați să poată găsi și vizualiza, sub forma unui tur virtual, interiorul locației direct din Google Maps.
Image
Personalizare
Prin puncte de interes interactive, care pot integra: informații suplimentare, descrieri, imagini sau video-uri.
Image
Tur ghidat
Predefinirea unui traseu de vizualizare a clinicii pentru a fi redat automat sub forma unui slideshow.
Image
Teaser video
Un video scurt pentru a atrage atenția și a stârni interesul vizitatorilor, perfect de promovat în Social Media.
Image
Realitate Virtuală
O experiență realistă și imersivă de vizualizare. Ideal pentru activări de brand în cadrul târgurilor de profil.
Image
Fotografii
Alegem unghiurile potrivite pentru a prezenta prin imagini și panorame 360° diverse zone din cabinet.
Image
Găzduire online
de la 49 € / an
Fiecare spațiu scanat și transpus în format digital este găzduit online pentru a putea fi accesat la o adresă unică oricând și de oriunde.
PĂREREA COLABORATORILOR

TESTIMONIALE

Talent, inspirație, creativitate și dăruire. E mai mult decât un concept nou, e o idee ingenioasă de care ar trebui să profite cât mai multe instituții. OMNIvision înseamnă oameni pasionați, muncă inteligentă și mult suflet. Pentru mine a fost o colaborare entuziastă!
Am încredere că Dental 3D Tour va deveni în scurtă vreme un generator de lead-uri pentru cabinetele stomatologice. Cred că promovarea eficientă se va realiza în mare măsură în mediul digital și cu ajutorul unor instrumente de marketing digitale pe canale digitale. Tururile virtuale pe care le oferim împreună cu OMNIvision întrunesc toate premisele pentru a concura în topul celor mai eficiente instrumente de awareness la nivel de prezentare a realității obiective... „Veni, vidi, amavi.”
DIGITIZĂM REALITATEA

CONTACT

Dental 3D Tour este un serviciu OMNIvision dedicat cabinetelor și clinicilor stomatologice, oferit în exclusivitate prin Dental Marketing.

Image module

Dacă doriți să vă prezentați business-ul de medicină dentară printr-un tur 3D interactiv și imersiv, vă invităm să-i contactați cu încredere pe partenerii noștri: