ÎN 2 CUVINTE:

digitizăm realitatea

Te invităm să ne descoperi
NOI DESPRE NOI

spunem că…

Transpunem realitatea în format digital și creăm experiențe imersive care atrag, informează, conving și inspiră!

Ne folosim de cele mai noi tehnologii și instrumente digitale pentru a prezenta într-o manieră modernă, atractivă și relevantă spații și locuri care merită promovate și arătate celorlalți. Dacă o imagine valorează cât o mie de cuvinte, credem că o experiență vizuală are puterea de a dezvălui o întreagă realitate.

Am găsit în OMNIvision cadrul prin care să ne manifestăm pasiunile și competențele, contribuind astfel la un mediu în care deschiderea și transparența să fie valori asumate și promovate din ce în ce mai des.

NOI SUNTEM DOI

echipa OMNIvision

Andra HANTA - OMNIvision Romania

Andra HANȚĂ

Co-fondator & Content Manager
Eduard CHITU - OMNIvision Romania

Eduard CHIȚU

Co-fondator & Visual Designer
ALȚII DESPRE NOI

spun că…

Aleg să o recomand pe Andra din trei perspective: colega, profesionistul, omul. Mereu acolo când ai nevoie de ea și îi ceri ajutorul, cu păreri pertinente și avizate (când nu le are, spune că nu știe), cu un feedback pozitiv și specific atunci când faci treabă de calitate și cu vorbe clare și determinate atunci când „sari calul” cu deadline-urile sau cu respectarea procedurilor. Ea este Andra-colega. Este omul care, dacă își asumă ceva de făcut, poți fi sigur că face acel lucru de calitate și până la capăt. Simte și aude valori în jurul ei, pune suflet în munca pe care o face, se dedică și are un nivel foarte ridicat de empatie. Toate acestea transpar în proiectele realizate, în modul în care comunică cu clienții (interni sau externi), în articolele scrise, practic în toată munca ei. Ea este Andra-profesionistul. Iar Andra-omul este caldă, sensibilă și determinată.
Apreciez foarte mult sprijinul acordat de Eduard de-a lungul colaborării de mai bine de doi ani, pe mai multe proiecte. Am fost mereu surprinsă de atenția la detalii și efortul depus pentru înțelegerea contextului și a ideii pe care vreau să o transmit. Iar oferirea de idei creative, bine documentate, apoi foarte bine implementate, au oferit afacerii mele un neașteptat plus de valoare. Comunicarea deschisă și seriozitatea sunt foarte importante pentru mine și am găsit aceste calități la Eduard, care este și un foarte bun sfătuitor și specialist în domeniul său de activitate. Sunt recunoscătoare pentru întreaga colaborare, ce treptat s-a transformat într-o relație bazată pe încredere.
Lucrez cu Andra de mai bine de cinci ani și mă las mereu surprins de prospețimea ideilor, de capacitatea de a înțelege nevoile mele și de a răspunde într-o formă vizuală care mie îmi este străina, iar ei îi este a doua natură. Rar întâlnesc prin viață o asemenea combinație între sensibilitate la frumos și oameni și agerimea minții Andrei. Regăsesc adesea meticulozitate, perfecționism pus în slujba a tot ceea ce iese din mâinile și vorbele ei și un zâmbet jucăuș care îmi dă încrederea de care am nevoie atunci când sunt pus în fața culorilor vii, textului scris cu tâlc și a imaginilor alese parcă din suflet. O supriză este Andra, mereu o surpriză plăcută și curajoasă.
NE MÂNDRIM SĂ FIM

parteneri certificați

OMNIvision - partener certificat Google Street View
OMNIvision - partener certificat Matterport in Romania
DACĂ ÎŢI PLACE SĂ CITEŞTI, DESCOPERĂ

Povestea OMNIvision

Adesea, obișnuim să spunem că „totul a pornit de la o idee”.
În cazul nostru, credem că a fost vorba despre o acumulare de idei, gânduri, pasiuni, experiențe și valori care și-au găsit forma de manifestarea în OMNIvision.

Despre idee

Ne aflam unul în Cluj-Napoca, celălat în București și navigam pe o platformă dedicată creativilor. Întâmplător (sau nu), am intrat în secțiunea destinată echipei unde, pe lângă membri, am descoperit și un tur virtual al biroului în care își desfășurau aceștia activitatea.

A fost dragoste la prima interacțiune! Era ceva total diferit de ce mai văzusem până atunci. Navigarea naturală și lină prin camere, imagine de foarte bună calitate, modelul 3D super realist și impresionant ca ansamblu. Plus, experiența de a ne mișca pas cu pas prin spațiu, ca și cum am fi acolo.

Am ajuns să petrecem câteva ore bune plimbându-ne dintr-un loc în altul. Eram încântați atât de experiența în sine, cât și de locurile minunate pe care le descopeream și în care puteam pătrunde să ne plimbăm în voie. Iar în momentul în care am folosit ochelarii VR, am înțeles că e vorba despre o experiență vizuală imersivă completă. Era ca și cum ne teleportam în locurile respective.

Ne-a plăcut atât de mult încât am zis că o asemenea tehnologie merită să fie cunoscută și valorificată și în România. Sunt atâtea spații frumos amenajate, atâtea locuri minunate, atâtea afaceri – spitale, clinici, hoteluri, școli, restaurante – care merită promovate și arătate!

Ce am remarcat încă de atunci a fost că aceste tururi 3D imersive sau modele 3D interactive chiar sunt ceva deosebit. Am ales să le numim spații OMNIscan3D, acestea reprezintând o alternativă digitală de prezentare într-un mod onest, transparent și asumant. Și cu atât mai mult am rezonat cu aceste valori!

Image module

Despre oamenii din spatele ideii

În primăvara lui 2006, am colaborat la primul nostru proiect. Era vorba despre o broșură de promovare a tradițiilor românești în cadrul unui proiect european. Sarcinile erau clare: Andra responsabilă de conținut, Eduard de formă.

Ulterior, de-a lungul anilor, ne-am dezvoltat constant și ne-am lărgit fiecare sfera de interes. Andra pe partea de comunicare & PR, marketing de conținut, comunicare internă. Eduard pe parte de webdesign, web development, editare foto-video. Și, tot de-a lungul anilor, am avut ocazia să colaborăm constant în diverse proiecte care ne solicitau competențele și expertiza.

Fiecare oportunitate de acest gen ne-a făcut să conștientizăm cât de valoros e să ai un partener de încredere alături, cu care să împărtășești valori comune și a cărui muncă să o completeze pe a ta.

Astfel, am luat decizia de a ne pune împreună pasiunile, interesele, efortul, energia… și am creat OMNIvision!

Povestea OMNIvision

În prezent, simțim că munca pe care o facem ne provoacă, dar mai ales ne împlinește. Ne oferă prilejul să ne dezvoltăm constant și să devenim din ce în ce mai buni în acest domeniu. Pe lângă proiectele pe care le realizăm, suntem cu adevărat recunoscători pentru oamenii cu care am ajuns să colaborăm. Antreprenori, manageri, specialiști în marketing – persoane deosebite cu care am rezonat, care ne sunt sursă de inspirație și motivație pentru a ne continua povestea.

Îți dorești să ne cunoaștem?

Scrie-ne propunerea ta:

*

*

*

*