Art Safari București, cel mai amplu eveniment dedicat artei din România, a ajuns anul acesta la cea de-a șaptea ediție. Întins pe o suprafață de 11.000 de metri pătrați, acesta găzduiește 800 de opere de artă în valoare totală de peste 12 milioane de euro, în inima Capitalei, în clădirea Victoria Tower (Calea Victoriei, nr. 15).
„Cel mai mare muzeu temporar din România” – așa cum îl descrie Ioana Ciocan, Director General Art Safari București, poate fi admirat și explorat live până duminică, 27 septembrie. Dintre expozițiile Art Safari 2020 amintim: Gheorghe Petrașcu – Despre farmecul realității, Școala de la București – Tradiție, amor, trădare, Sabin Bălașa – Albastru, Guerrilla Girls – The Art of Behaving Badly ș.a.
Vizită virtuală prin expoziția de artă contemporană
, a făcut posibil ca întregul etaj dedicat expoziției de artă contemporană să fie transpus digital astfel încât oricine, oriunde s-ar afla, să-l poată vizita pas cu pas ca și cum ar fi în realitate acolo.
Așadar, dacă iubiți arta sau pur și simplu sunteți curioși să vedeți despre ce e vorba, vă invităm să vă bucurați de o experiență imersivă (inclusiv în VR) prin care puteți descoperi:
- A New Now by George – colecție creată de ilustratori și artiști urbani
- Guerrilla Girls, grup activist și feminist de artiste din New York, cu The Art of Behaving Badly
- Pavilionul Central „Școala de la București. Tradiție, amor, trădare”, curatoriat de Antigona Silvia Rogozea
- Destination: Bucharest, Urban Landscapes – expoziție de fotografie
- Bestiar, coordonat de Irina M. Damaskin și curatoriat de Cristian Cojanu
- Marian Ionescu – expo arte
- Ana Bănică & #ArtaDeNepretuit by Mastercard, instalație multi-senzorială
- The Monochrome Room by George, instalație care dă culoare ilustrațiilor
Despre Art Safari București
Pavilionul de Artă București – Art Safari se desfășoară sub patronajul Primăriei Municipiului București și CNR UNESCO și este un eveniment cultural unic în România ca structură, concept și amploare. Pavilionul Muzeal, cu lucrările de Tezaur ale maeștrilor artei românești, Pavilionul Central, cu lucrări ale mișcării artistice contemporane, Pavilionul Internațional și programul educațional – Art Safari Kids formează conceptul unic al Pavilionului de Artă București. Art Safari a înregistrat 165.000 de vizitatori în primele șase ediții. Mai multe detalii aici.
Despre George
George este primul banking inteligent din Romania și face parte din platforma de Internet Banking a grupului ERSTE, fiind cea mai mare platformă de Internet Banking din Europa, cu peste 5 milioane de utilizatori. De ce George? George are un nivel excepțional de personalizare: toată lumea își poate crea propria versiune a lui George, adaptată la specificul nevoilor sale bancare. Simplu, George știe să facă totul mai simplu: de la primul login până la cea mai importantă tranzacție, simplificându-ți viața și făcând banking-ul, în sfârșit, cool.
George a fost denumit după primul pilot automat din aviație, inventat în urma cu 100 de ani de către americanul Lawrence Sperry. Asemenea unui pilot automat, George, primul banking inteligent din Romania, te ajută să-ți controlezi viața financiară ca un zbor lin: simplu, personal și inteligent. Mai multe detalii aici. Pe George îl găsiți și pe Instagram.
Header photo: OMNIvision| Ana Bănică & #ArtaDeNepretuit @Art Safari 2020